ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γενέθλια με νίκη και 4αρα για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη

Γενέθλια με νίκη και 4αρα για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη

Με επιβλητική νίκη επί του Αρη, ο Ολυμπιακός «έσβησε κεράκια» για τα 94 χρόνια από την ίδρυσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-1 για την 24η αγωνιστική της Super League και μείωσαν ξανά στο -7 από τον πρωτοπόρο, ΠΑΟΚ. Για την ομάδα του Μαρτίνς σκόραραν οι Μασούρας (27′), Ποντένσε (35′, 75′) Γκερέρο (90′). Για τον Αρη είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Μαρτίνες (74′).

LIVE η εξέλιξη του αγώνα:

Λήξη του αγώνα, Ολυμπιακός – Άρης 4-1

90′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό (Γκερέρο): Σέντρα του Κούτρη από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε ξανά στο πόδι του άτυχου Βέλεθ και ο Γκερέρο με κεφαλιά πρόλαβε τον Κουέστα και έγραψε το 4-1 για τους Πειραιώτες. Έξι γκολ στο πρωτάθλημα για τον Ισπανό επιθετικό και δέκα συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

85′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Φορτούνης, μέσα ο Καμαρά.

82′ Καλή στιγμή για τον Άρη, με τον Ροζ να πιάνει την κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

78′ Αλλαγή για τον Άρη. Εκτός ο Ματίγια, μέσα ο Μπάσα.

75′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό (Ποντένσε): Άμεση απάντηση για τον Ολυμπιακό και 3-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ποντένσε. Ο Μπουχαλάκης έκανε προβολή στη μπάλα, αυτή έφτασε στον Πορτογάλο, ο οποίος έκανε το σουτ με το δεξί λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και λίγο στο πόδι του Βέλεθ και δυσκόλεψε τον Κουέστα, αφού κατέληξε στην αριστερή του γωνία!

74′ ΓΚΟΛ για τον Άρη (Μαρτίνες): Ο Βαλεριάνος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Μαρτίνες και εκείνος με ψύχραιμο δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σα και μείωσε για τους κίτρινους.

71′ Ο Ροζ πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Μεριά, ο οποίος περίμενε να στείλει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα μετά την σέντρα του Φορτούνη.

70′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Μασούρας, μέσα ο Ανδρούτσος.

68′ Ο Γκαρσία πάσαρε αριστερά στην περιοχή στον Βαλεριάνο, εκείνος έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά ο Σα στην κλειστή του γωνία έδιωξε σε κόρνερ.

65′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Κούτρη να σεντράρει από τα αριστερά, ο Φορτούνης έκανε το κοντρόλ, σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

62′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Χασάν, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, μέσα ο Γκερέρο.

57′ Αλλαγή για τον Άρη. Εκτός ο Φετφατζίδης εν μέσω χειροκροτημάτων, μέσα ο Μαρτίνες.

47′ Σουτ του Κούτρη μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε το χέρι του Βέλεθ, αλλά ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε πέναλτι, θεωρώντας ότι ήταν ακούσιο, διότι ήταν το χέρι που θα στηριζόταν, πέφτοντας ο αμυντικός του Άρη. Διαμαρτυρίες των Πειραιωτών για παράβαση.

Έναρξη β΄ ημιχρόνου

Η στατιστική απεικόνιση του πρώτου ημιχρόνου

Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Ολυμπιακός – Άρης 2-0

44′ Κίτρινη κάρτα στον Βέλεθ.

38′ Κίτρινη κάρτα στον Σιώπη για φάουλ στον Φορτούνη.

35′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό (Ποντένσε): Ο Μασούρας έκανε τρομερή αλλαγή παιχνιδιού για τον Ποντένσε, εκείνος κατέβασε εκπληκτικά τη μπάλα, σούταρε με το δεξί από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Κουέστα για το 2-0 του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το τέταρτο τέρμα του Πορτογάλου στο πρωτάθλημα.

33′ Άστοχο σουτ από μακρινή απόσταση του Ματέο Γκαρσία.

31′ Κίτρινη κάρτα στον Χασάν.

27′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό (Μασούρας): Υπέροχη κάθετη του Φορτούνη στον Ομάρ, εκείνος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μασούρας από τη μικρή περιοχή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα για το 1-0 του Ολυμπιακού. Το τρίτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα και 20ο συνολικά στη Super League. Τέταρτη ασίστ φέτος για τον Ελαμπντελαουί.

25′ Κίτρινη κάρτα στον Γκιλιέρμε για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Σιώπη, ο οποίος χρειάστηκε ιατρική περιποίηση.

24′ Ο Φετφατζίδης εκμεταλλεύτηκε το αβίαστο λάθος του Μιράντα, μπήκε στην περιοχή, τσίμπησε τη μπάλα προ του Σα, αλλά το πλασέ του κατέληξε λίγο άουτ.

21′ Δεν ήταν καλή η εκτέλεση του φάουλ από τον Φετφατζίδη, η μπάλα στο τείχος. Μάλιστα, είχε μια έντονη στιχομυθία με τον Ματίγια, ο οποίος συνηθίζει να εκτελεί τα στημένα.

20′ Φάουλ του Μπουχαλάκη στον πολύ δραστήριο Φετφατζίδη στο ημικύκλιο της περιοχής του Ολυμπιακού.

16′ Επικίνδυνη αντεπίθεση για τον Άρη, αλλά την ύστατη στιγμή απομάκρυνε η άμυνα του Ολυμπιακού. Άργησε χαρακτηριστικά ο Γιουνές να εκτελέσει και τον πρόλαβαν οι γηπεδούχοι.

14′ Σέντρα του Ομάρ από τα δεξιά, ο Φορτούνης προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ήταν αρκετά ψηλή και δεν τα κατάφερε. Πλάγιο για τον Άρη.

8′ Σουτ του Κόρχουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

7′ Πολύ ωραία μακρινή μπαλιά του Σιώπη για τον Λάρσον, όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ και μάζεψε ο Σα.

7′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φετφατζίδη από τα δεξιά, έδιωξε με τις γροθιές του ο Σα.

5′ Ο Ματέο Γκαρσία προσπάθησε να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά έκοψε ο Μεριά.

2′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ωραία ενέργεια του Μπουχαλάκη, η μπάλα στρώθηκε στον Ποντένσε, εκείνος έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά ο Κουέστα έπεσε και απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

1′ Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων

Oλυμπιακός: Σα, Ομαρ, Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Χασάν

Άρης: Κουέστα, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σιώπης, Λάρσον, Ματέο, Φετφατζίδης, Γιουνές

Η διάταξη με την οποία θα παραταχθούν οι δύο ομάδες:

Οι αναπληρωματικοί:

Ολυμπιακός: Λοντίγκιν, Καμαρά, Νάτχο, Ανδρούτσος, Γκερέρο, Σολδάνο, Σισέ.

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Δεληζήσης, Μπάσα, Ιντζόγλου, Μαρτίνες, Τζανακάκης, Σαββίδης.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας)
4ος: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, για την 24η αγωνιστική της Superleague.

Την ευκαιρία να αγκαλιάσει τη δεύτερη θέση θα έχει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται τον Άρη και θέλει τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της ΑΕΚ και του Ατρομήτου.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θέλουν βαθμό ή βαθμούς στο Φάληρο, για να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρης είναι αήττητος εδώ και έξι παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και έχει απολογισμό 17 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.