ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βράνιες για ΑΕΚ: «Θα έρθω πίσω!» (φωτο)

Βράνιες για ΑΕΚ: «Θα έρθω πίσω!» (φωτο)

Ο Όγκνιεν Βράνιες με ανάρτησή του στα social media έστειλε μήνυμα επιστροφής στην ΑΕΚ.

Το δέσιμο των οπαδών της ΑΕΚ με τον Όγκνιεν Βράνιες είναι γνωστό και πολλοί από αυτούς επιθυμούν την επιστροφή του στην ομάδα τους, από την επόμενη κιόλας περίοδο.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Άντερλεχτ εξαιτίας των σκανδάλων στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει και έτσι, μια πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο ίδιος άλλωστε έριξε και πάλι… λάδι στη φωτιά, με μία νέα ανάρτησή του στο Facebook, όπου ανέβασε ξανά το γνωστό video που δείχνει τον ίδιο με τη φανέλα της Ένωσης και αποσπάσματα από ομιλία του Ρόκι, γράφοντας στη λεζάντα: «Θα έρθω πίσω».

Η ανάρτηση του Βράνιες για την ΑΕΚ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.