ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη για Αστέρα και Λαμία

«Λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη για Αστέρα και Λαμία

Αστέρας Τρίπολης και Λαμία αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες.

Η Λαμία έδειξε να… πατά καλύτερα από τον Αστέρα Τρίπολης με το ξεκίνημα του αγώνα μαι μόλις στο 2′ πλησίασε στο γκολ. Μετά από γύρισμα του Σκόνδρα, ο Καραμάνος έπιασε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να ξεπεράσει αυτό το “χλωμό” του ξεκίνημα, έδειξε λίγο πιο επιθετική διάθεση μετά το πέρας του δεκάλεπτου και στο 16′ είχε την πρώτη του καλή στιγμή. Ο Φερνάντεθ έπιασε δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και δεξιά, αλλά ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ.

Η Λαμία συνέχισε να έχει καλύτερη εικόνα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις τους, αλλά άλλη φάση δεν αντικρίσαμε στις δύο εστίες. Να αναφέρουμε ότι στο 29′ ο Γιώργος Παράσχος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, αντικαθιστώντας των Κυριακόπουλο με τον Ορτέγκα.

Με τον Μανιά να μην μπορεί να απειλήσει στο πρώτο μέρος, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης πέρασε με την έναρξη της επανάληψης τον Αραβίδη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, την ώρα που ο Γιώργος Παράσχος ολοκλήρωσε πολύ γρήγορα τις τρεις του αλλαγές, αφού ο Φερνάντεθ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 54′ (πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Τσιλιανίδης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πλησιάσουν με αξιώσεις τις αντίπαλες εστίες, με το θέαμα να είναι επιεικώς… κακό. Η Λαμία κράτησε με ευκολία της εστία της απαραβίαστη, αλλά στο φινάλε του ματς… καρδιοχτύπησε, αφού μετά από μακρινή μπαλιά που βγήκε, ο Βαλιέντε έπιασε τη δύσκολη κεφαλιά στο 90+2′ και έστειλε την μπάλα να φύγει πάνω από τα δοκάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.