ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με Αλμπάνη «άλωσε» το Περιστέρι η ΑΕΚ – «Καπάρωσε» την τρίτη θέση!

Με Αλμπάνη «άλωσε» το Περιστέρι η ΑΕΚ – «Καπάρωσε» την τρίτη θέση!

Νίκη, με την οποία γίνεται το «αφεντικό» για την τρίτη θέση πήρε η ΑΕΚ μέσα στο Περιστέρι και την έδρα του Ατρομήτου.

Η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης μετά το διπλό που πανηγύρισε στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε η «χρυσή αλλαγή» του Μανόλο Χιμένεθ, ο Χρήστος Αλμπάνης, πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Με τη νίκη αυτή, η Ένωση άφησε πίσω της τέσσερις βαθμούς τον Ατρόμητο.

Την μπάλα η ΑΕΚ, τις ευκαιρίες ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος μπήκε στο παιχνίδι με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς κι ο Κάναντι αποφάσισε να δώσει γήπεδο στην ΑΕΚ και οι Περιστεριώτες να χτυπήσουν στην κόντρα. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν περισσότερη διάθεση να παίξουν επιθετικά, όμως δεν έβρισκαν τρόπο να πατήσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Θεοδωράκη.

Αντίθετα, αυτοί που είχαν τις πιο «καθαρές» ευκαιρίες για γκολ, ήταν οι γηπεδούχοι, που είδαν το πρώτο τους «κανόνι» τον Ευθύμη Κουλούρη να μην μπορεί να νικήσει σε δύο (33’, 44’) καλές στιγμές τον Μπάρκα. Η Ένωση από την πλευρά της, είχε μία καλή στιγμή, με τον Θεοδωράκη να νικά (7’) τον Κλωναρίδη.

Ίδια εικόνα και στο β’ ημίχρονο

Όπως έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, άρχισε και το δεύτερο, με τον Ατρόμητο να περιμένει και να δίνει γήπεδο στην ΑΕΚ, που έφτανε γύρω από την περιοχή του Θεοδωράκη, όμως δεν κατάφερνε να τον κάνει να ανησυχήσει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι και οι δύο ομάδες τα έκαναν (σχεδόν) όλα σωστά, μιας και ο Ατρόμητος είχε τέσσερις τελικές και η ΑΕΚ 11 και όλες, πλην μιας ήταν εντός εστίας.

Στο 78’ η ΑΕΚ προειδοποίησε, χάνοντας την πιο σπουδαία ευκαιρία της να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Κλωναρίδης σούταρε δυνατά, ο Θεοδωράκης απέκρουσε ασθενώς, ο Τσότσιτς πήρε το «ριμπάουντ» και σούταρε από τα δύο μέτρα, όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο κίπερ. Ωστόσο, το παιχνίδι, με την πάροδο του χρόνου, έρεπε περισσότερο προς την ισοπαλία, με την οποία φαινόταν ότι είχαν βολευτεί και οι δύο ομάδες από την αρχή του αγώνα, μιας και δεν κυνήγησαν και με κανένα ιδιαίτερο σθένος τη νίκη.

Λύτρωση με Αλμπάνη

Τελικά, ο Ατρόμητος δεν άλλαξε τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού και η ΑΕΚ κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη, με τη «χρυσή αλλαγή» του Μανόλο Χιμένεθ, τον Χρήστο Αλμπάνη.

Ο εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» κατάφερε να πληγώσει τον Ατρόμητο, με τον τρόπο που προσπαθούσε εκείνος σε όλο το 90λεπτο να πάρει το «τρίποντο», δηλαδή παίζοντας στην κόντρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υψηλόσωμος άσος, πήρε ωραία μπαλιά από τον Λιβάγια, έκανε το σπριντ και με ιδανικό πλασέ (85’) νίκησε τον Θεοδωράκη χαρίζοντας την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.