ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μίμης Δομάζος: «Αν ο Παναθηναϊκός χάσει έξι πόντους υπάρχει ζήτημα μην πέσει κιόλας»

Μίμης Δομάζος: «Αν ο Παναθηναϊκός χάσει έξι πόντους υπάρχει ζήτημα μην πέσει κιόλας»

«Μαύρη ημέρα» για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε την Κυριακή ο Μίμης Δομάζος μετά τα επεισόδια από τους οπαδούς της ομάδας που προκάλεσαν τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Δεν ξέρω πώς σκέφονται έτσι αυτοί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟ έχει αυτή τη στιγμή τα δικά του, μπήκαν μέσα, διεκόπη το παιχνίδι και τι έγινε;» αναρωτήθηκε ο Μίμης Δομάζος,

«Αν ο Παναθηναϊκός χάσει έξι πόντους (σ.σ. λόγω της πιθανής τιμωρίας που θα του επιβληθεί) υπάρχει ζήτημα μην πέσει κιόλας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό ενώ γνώριζαν ότι υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας» πρόσθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Κατά την εκτιμήσή του «ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί πολύ άσχημα» και κάλεσε τη διοίκηση να πάρει θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και να θέλει να έρθει κάποιος μεγάλος παίχτης το σκέφτεται με αυτά που βλέπει. Πρέπει να κάτσουν όσοι έχουν στα χέρια τους ομάδες και η πολιτεία να βρουν μια λύση» κατέληξε ο Μίμης Δομάζος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.