ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ. Βασιλειάδης: Δεν προτίθεται να συναντηθεί με τη Super League

Γ. Βασιλειάδης: Δεν προτίθεται να συναντηθεί με τη Super League

Η Super League ζήτησε συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση, αλλά ο υφυπουργός δε φαίνεται διατεθειμένος να συζητήσει ξανά για το ίδιο θέμα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που υπάρχουν από την πλευρά του υφυπουργείου ο Βασιλειάδης δεν προτίθεται να κάνει νέα κουβέντα επί του θέματος της αναδιάρθρωσης με την Super League.

Αυτό διαρρέεται και προκύπτει από το υφυπουργείο Αθλητισμού και επισημαίνεται πως οι όποιες αποφάσεις έχουν ληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή από την Λίγκα και κυρίως από το προεδρείο της προκύπτει ότι ως ατζέντα στην συνάντηση θα έχουν το ζήτημα της τροπολογίας για την Super League 2 και το τι θα συμβεί και πως θέλουν γενικότερα να συζητήσουν τα ζητήματα του ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με το θέμα του εγγράφου που περιμένει ο Γιώργος Βασιλειάδης από την ΕΠΟ τονίζεται από την Super League ότι εφόσον υπάρχει απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά και το τι αποφάνθηκε το Διαιτητικό δεν πρέπει να υφίσταται πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.