ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θρίαμβος της Εθνικής Νέων απέναντι στην Αγγλία!

Θρίαμβος της Εθνικής Νέων απέναντι στην Αγγλία!

Μεγάλη νίκη για την Εθνική Νέων απέναντι στην Αγγλία. Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

“Λιοντάρια” ήταν οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα! Η Εθνική Νέων νίκησε την Αγγλία με 2-1 πέρασε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου του Elite Round και είναι το φαβορί για πρόκριση στην τελική φάση του Euro U19.

Οι διεθνείς βρέθηκαν απέναντι σε παίκτες που αγωνίζονται στις ακαδημίες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως της Μάντσεστερ Σίτι, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Άρσεναλ, της Λίβερπουλ και της Τσέλι και παρόλα αυτά… θριάμβευσαν!

Το σκορ για την Εθνική Νέων άνοιξε ο Λιάβας, έπειτα από ασίστ του Μελιόπουλου, ενώ στη συνέχεια ο Διαμαντής έκανε το 2-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 77’ η Αγγλία… άγγιξε τη μείωση του σκορ, όταν ο Βιταλιώτης έκανε πέναλτι, ανατρέποντας τον Λόουντερ. Ο Νικοπολίδης όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Γκιμπς-Γουάιτ, κρατώντας αλώβητη την εστία του.

Αυτό δεν συνέβη στο 91’. Ο Βιταλιώτης ανέτρεψε εκ νέου τον Λόουντερ και ο Γκιμπς-Γουάιτ κατάφερε να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρε και να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Η Εθνική Νέων αγωνίστηκε με τους: Νικοπολίδη, Λύρατζη, Διαμαντή, Αντζουλά, Μιχαηλίδη, Μπότο, Μελιόπουλο, Τσιγγάρα, Λιάβα (64′ Βιταλιώτη), Εμμανουηλίδη, Σέχου (53′ Τσαούση).

Η βαθμολογία

1) Ελλάδα 4 4-3

2) Αγγλία 3 4-2

3) Δανία 1 2-2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4) Τσεχία 0 1-4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.