ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εθνική Ομάδα: Ντουρμισάι αντί του τραυματία Μήτρογλου

Εθνική Ομάδα: Ντουρμισάι αντί του τραυματία Μήτρογλου

Ο Ντουρμισάι θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μήτρογλου στην εθνική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών.

Τον Φιορίν Ντουρμισάι κάλεσε στην Εθνική ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης, στην θέση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο χτεσινό ματς με το Λιχτενστάιν, όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Τρίτης (26/3) με την Βοσνία στην Ζένιτσα, για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2020.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε για αντικαταστάτη του τον 22χρονο άσο του Πανιωνίου, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αυλώνα και έχει επιλέξει να αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα, αν και έχει ήδη συμμετοχές με την Εθνική U21 της Αλβανίας.

Όπως ενημέρωσαν από την ΕΠΟ, για να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εκτιμάται ότι ο Ντουρμισάι πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο σχετικός κανονισμός της FIFA. Αύριο αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Βοσνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντουρμισάι γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1996, εντάχθηκε στην ομάδα της Ρόδου και το 2014 τον απέκτησε ο Πανιώνιος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός στην Καλλιθέα, το 2016-17 στην Λαμία και επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην οποία φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 ματς και έχει πετύχει 5 γκολ. Ο Κώστας Μήτρογλου θα αποχωρήσει από την αποστολή, προκειμένου να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.