«Καλπάζει» για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ – Νίκες με ανατροπή για Ολυμπιακό και Αρη – Εύκολα η ΑΕΚ

«Καλπάζει» για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ – Νίκες με ανατροπή για Ολυμπιακό και Αρη – Εύκολα η ΑΕΚ

Χωρίς κάποια έκπληξη συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της super league με την 26η αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, μετά τη νίκη στην Ξάνθη επί της ομώνυμης ομάδας με 2-1. Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Ολιβέιρα στο 35΄ και Ενρίκε στο 67΄, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 85΄ ο Αλμέιδα.

Σπουδαία νίκη με ανατροπή σημείωσε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη με 2-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Κουλούρη (30′), που έφτασε τα 17 στο πρωτάθλημα, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους Πειραιώτες. Ο Γκιγιέρμε στο 49′ και ο Μπουχαλάκης στο 75′ σκόραραν και «γύρισαν» το παιχνίδι. Πλέον ο Ατρόμητος ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Αρη και η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μια από τις ευρύτερες νίκες της στη φετινή σεζόν πέτυχε η ΑΕΚ που επικράτησε πολύ εύκολα 4-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε την 3η θέση στη Super League μετά από 26 αγωνιστικές. Ο Μάριος Οικονόμου με το πρώτο γκολ της καριέρας του ανοίγοντας το σκορ στο 40΄, το 2-0 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Μαλή στο 50΄ και ακολούθησαν τα τέρματα των Μπογέ (82΄), Γαλανόπουλου (83΄).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα τελευταία λεπτά και λόγω της ικανότητας των παικτών του στις στημένες φάσεις λυτρώθηκε ο Αρης, επικρατώντας δύσκολα του μαχητικού ΟΦΗ με 3-1, στη Θεσσαλονίκη, για την 26η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με τον Βαζ, οι «κίτρινοι» ισοφάρισαν με τον Ροζ στο 75′, για να έρθει ο Ματίγια, με εκπληκτικό φάουλ έξω από την περιοχή, στο 89ο λεπτό, να κάνει το 2-1 και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρτίνες, και πάλι με φοβερή εκτέλεση φάουλ, να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.