ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πανιώνιος: Δεν παίρνει άδεια – Ξεκινά με -6 και περιορισμό μεταγραφών

Πανιώνιος: Δεν παίρνει άδεια – Ξεκινά με -6 και περιορισμό μεταγραφών

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης τον Πανιώνιο καθώς δεν αδειοδοτείται για τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν κατάφερε να πετύχει τη ρύθμιση για τις 120 δόσεις, λόγω των οφειλών σε εφορία και κρατικά ταμεία, καθώς αυτή θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες και αφού ήδη έχει κατατεθεί ο φάκελος στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στην πορεία.

Η ποινή

Εφόσον τελικά ο Πανιώνιος δεν πάρει άδεια, κάτι που αναμένεται να γνωστοποιηθεί λογικά μέσα στο Μάιο, τότε θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με -6, ενώ θα έχει και περιορισμούς στη στελέχωση του ρόστερ του.

Ειδικότερα, θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν παίκτη, Έλληνα ή ξένο, άνω των 23 ετών, με μεταγραφή ή δανεισμό, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και άλλον έναν τον Ιανουάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, θα έχει δικαίωμα μόνο για δύο ανανεώσεις συμβολαίων άνω των 23 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.