ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Την απομάκρυνση του Βασίλη Γκαγκάτση ζήτησε ο Χούμπελ

Την απομάκρυνση του Βασίλη Γκαγκάτση ζήτησε ο Χούμπελ

Ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέμπερτ Χούμπελ, στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπή της ΕΠΟ απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μπαταγιάννη αναφέρθηκε στον Βασίλη Γκαγκάτση και την απομάκρυνση του.

Στη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέμπερτ Χούμπελ, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Super League, έθιξε το θέμα απομάκρυνσης από τη διοργανώτρια αρχή του διευθύνων συμβούλου, Βασίλη Γκαγκάτση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων ο Χούμπελ του είπε: «Είναι δυνατόν να μην έχετε διώξει τον κ. Γκαγκάτση ο οποίος έχει τιμωρηθεί με καταδίκη 5 ετών; Είναι δυνατόν σοβαρότατα θέματα όπως αυτό του Παπαδόπουλου και τα 350.000 ευρώ να τα περνάτε στα… πεταχτά και στα διάφορα θέματα των συμβουλίων λες και μιλάμε για ασήμαντο ποσό;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.