ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δεν τα πάνε καλά οι «αιώνιοι» – Μετά από 40 χρόνια έμειναν χωρίς τρόπαιο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για δύο σερί χρονιές

Δεν τα πάνε καλά οι «αιώνιοι» – Μετά από 40 χρόνια έμειναν χωρίς τρόπαιο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για δύο σερί χρονιές

Μετά την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε φέτος το Πρωτάθλημα και άφησε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό χωρίς τίτλο για δεύτερη σερί σεζόν.

Έτσι, για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν παίρνουν κάποιο εγχώριο τρόπαιο σε δύο σερί σεζόν (ούτε Πρωτάθλημα, ούτε Κύπελλο). Το 1977/78, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κατέληξαν ΑΕΚ, ενώ το 1978-79 το πρωτάθλημα πήγε εκ νέου στην ΑΕΚ και το Κύπελλο στον Πανιώνιο.

Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, τουλάχιστον ένας εγχώριος τίτλος κατέληγε σε έναν εκ των δυο αιωνίων, αλλά τις δυο τελευταίες σεζόν αυτό δεν συμβαίνει. Πέρυσι, το πρωτάθλημα πήγε στην ΑΕΚ και το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ, ενώ φέτος πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Θεσσαλονικείς, ενώ στο Κύπελλο έχουν αποκλειστεί οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, άρα δεν το διεκδικούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, τα εννέα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι ρεκόρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού από καταβολής Α’ Εθνικής. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν τα οκτώ χρόνια από το 1996 ως το 2004. Και όλα δείχνουν ότι αυτό το ρεκόρ θα μεγαλώσει και άλλο σύμφωνα με την κατάσταση του ΠΑΟ, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά προσεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.