ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ΑΕΚ «διέλυσε» με 0-4 τη Λαμία και πάει «με φόρα» στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ «διέλυσε» με 0-4 τη Λαμία και πάει «με φόρα» στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία όπου επικράτησε 0-4 της τοπικής ομάδας και έκλεισε θέση για τον τελικό. Εκεί θα βρει ξανά απέναντί της, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τη νίκησε τις δύο προηγούμενες φορές (2017, 2018). Για την Ενωση, ο τελικός της 11ης Μαΐου θα είναι ο τέταρτος συνεχόμενος σε ένα εντυπωσιακό σερί που άρχισε το 2016 όταν νίκησε τον Ολυμπιακό στο άδειο ΟΑΚΑ.

Απέναντι στη Λαμία, ούτως ή άλλως η Ένωση είχε το ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση λόγω της νίκης με 2-0 από τον πρώτο αγώνα. Ωστόσο, στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρήκε την ευκαιρία να σβήσει την τελευταία ανορθογραφία με την ήττα από την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Την ικανοποίηση όμως για την άνετη επικράτηση, μετρίασε ο τραυματισμός του Μπογέ στο γόνατο, ο οποίος αντικαταστάθηκε προκαλώντας ανησυχία ενόψει του μεγάλου τελικού.

Η μοναδική φορά που η ΑΕΚ ένιωσε απειλή ήταν στο 35’ όταν ο Μπερτόλιο με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Μπάρκα. Και στη συνέχεια της φάσης άνοιξε το σκορ (0-1) με τον συνήθη ύποπτο Εζέκιελ Πόνσε (36’) κι αφού προηγουμένως η μπάλα, έπειτα από πλασέ του Λιβάγια, χτύπησε στο δοκάρι και στο σώμα του γκολκίπερ Κατσικά.

Ακολούθησε ένα δεύτερο γκολ από τον Οικονόμου στο 41’, ενώ ο Μπακασέτας στο 53’ και ο Βάντερσον στο 65’ με… εντυπωσιακό αυτογκόλ διαμόρφωσαν το τελικό 0-4.

Η Λαμία έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός γκολ στο 83′ αλλά το τεχνικό σουτ του Πίτι τράνταξε ξανά το δοκάρι του Μπάρκα.

ΛΑΜΙΑ: Κατσικάς, Αντέτζο, Μπεχεράνο, Πλιάτσικας, Μπαράλες (46′ Μπλάζιτς), Μπερτόλιο, Καραμάνος, Ασούμπρε (69’ Βασιλαντωνόπουλος), Ρόμανιτς (58′ Πίτι), Σκόνδρα, Βάντερσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ: Μπάρκας, Χουλτ, Οικονόμου, Σβάρνας, Μπακάκης, Κρίστισιτς (75′ Μπότος), Σιμόες, Μάνταλος (67′ Γιούσης), Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε (59′ Μπογέ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.