ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» η πρώτη μεταγραφή Μαρινάκη – Απομένουν τα τυπικά

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» η πρώτη μεταγραφή Μαρινάκη – Απομένουν τα τυπικά

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αλλαγή βασικού τερματοφύλακα μέσα στη σεζόν. Ο Ζοσέ Σα άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και από τη στιγμή που κάθισε κάτω από τα δοκάρια έγινε αναντικατάστατος.

Τον τελευταίο καιρό είχε ξεκινήσει μια φημολογία για τον αν ο Πορτογάλος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν. Μάλιστα, είχε γίνει κουβέντα για τον πιθανό αντικαταστάτη του νεαρού γκολκίπερ. Αυτός θα ήταν ο Ρομπέρτο, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή στον βασικό γκολκίπερ των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Τελειώνει θετικά του Σα

Οι επαφές των ερυθρόλευκων με την πλευρά της Πόρτο είχαν θετική κατάληξη και όλα θα έχουν τελειώσει το επόμενο δεκαήμερο. Τουλάχιστον αυτά υποστηρίζει με δημοσίευμα του ο Κόκκινος πρωταθλητής.

«Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας που είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από την Πόρτο, αναμένεται και τη νέα σεζόν θα φοράει τα ερυθρόλευκα καθώς όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι δύο πλευρές είχαν και την προηγούμενη εβδομάδα προχωρημένες συζητήσεις σε πολύ καλό κλίμα. Ο Ζοσέ Σα, όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει στους Πειραιώτες και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Πόρτο» αναφέρει το δημοσίευμα.

Ολυμπιακός: Ξανά για Ματιέ οι ερυθρόλευκοι

Σύμφωνα με τη «Sportday», το συμβόλαιό του Ματιέ με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας είναι δυνατό να παρακαμφθεί, αφού υπάρχει πρόβλεψη για αυτόματη ανανέωση ενός έτους ακόμη, χωρίς όμως ο ποδοσφαιριστής να έχει πειστεί να μείνει στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Ο ίδιος είναι πρωταθλητής Ευρώπης ως παίκτης της Μπαρτσελόνα το 2015, έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ισπανίας το 2015 και το 2016, και παρά το γεγονός, ότι τον Οκτώβριο θα γίνει 36 ετών, αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό, έχοντας περάσει άλλωστε δύο γεμάτες χρονιές με τα χρώματα των «λιονταριών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Πειραιά, άλλωστε, με τον Γιασίν Μεριά και τον Παπ Αμπού Σισέ να παίζουν στο Κόπα Άφρικα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση, που θα στείλει εκτός Ελλάδας το δεύτερο, το θέμα του σέντερ μπακ έχει αποκτήσει προτεραιότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.