Ο ΠΑΟΚ ζητά αλλαγή έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου – Δεν θέλει ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ ζητά αλλαγή έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου – Δεν θέλει ΟΑΚΑ

Ζήτημα αλλαγής έδρας του τελικού του Κυπέλλου έθεσε ο ΠΑΟΚ στην εν εξελίξει σύσκεψη για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως από τη στιγμή που ο αγώνας οδεύει ολοταχώς για να γίνει χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας, δεν υπάρχει λόγος να διεξαχθεί στην έδρα που χρησιμοποιεί η μια ομάδα.

Πάντως η προκήρυξη του θεσμού αναφέρει ρητά πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ συν τοις άλλοις πρόκειται και για το μοναδικό γήπεδο στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR, κάτι που θα λειτουργήσει «πιλοτικά» (χωρίς να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα) στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Η πλευρά της «Ένωσης» αντέδρασε αναφέροντας τι τονίζεται ξεκάθαρα στην προκήρυξη για την έδρα του τελικού, ενώ επισημάνθηκε πως εφόσον ο ΠΑΟΚ, όπως και η ΑΕΚ, θέλουν χρήση VAR στον τελικό, αυτό δεν μπορεί να γίνει σε άλλο γήπεδο από το ΟΑΚΑ.

Παρόντες από πλευράς ΕΠΟ στη σύσκεψη είναι οι κ.κ. Δέδες, Γαβριηλίδης και Ψαρόπουλος, καθώς και ο υπερσύμβουλος FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ. Την ΑΕΚ εκπροσωπεί η Αγγελική Αρκάδη (ο Μηνάς Λυσσάνδρου ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να είναι παρών), ενώ τον ΠΑΟΚ οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος, Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας. Φυσικά υπάρχει παρουσία εκπροσώπων της εισαγγελίας και της ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παράδοξο είναι πως παρά την παρουσία τόσων φορέων στη σύσκεψη, η απόφαση ανήκει στον Γιώργο Βασιλειάδη και ο υφυπουργός αναμένεται τη Δευτέρα να ανακοινώσει πως ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.