ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

A’ Εθνική: Τα τρία σενάρια για το μοντέλο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος

A’ Εθνική: Τα τρία σενάρια για το μοντέλο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος

Η επιτροπή της Α΄ Εθνικής, η οποία αποτελείται από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης και σκοπό έχει να επεξεργαστεί τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, συνεδρίασε την Τετάρτη υπό την προεδρία του Μηνά Λυσάνδρου

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου θα γίνει με 14 ομάδες.

Η επιτροπή κατέληξε σε τρία μοντέλα διεξαγωγής.

Α) Αφού τελειώσει η κανονική περίοδος των 26 αγωνιστικών, να διεξαχθούν πλέι οφ μεταξύ των ομάδων που πήραν τις θέσεις 1 έως 6 για την ανάδειξη του πρωταθλητή και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, καθώς και πλέι άουτ μεταξύ των θέσεων 7 έως 14 για τον υποβιβασμό.

Β) Αφού τελειώσει η κανονική περίοδος, να γίνουνπλέι οφ μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στις πρώτες τέσσερις θέσεις, ώστε να βγει ο πρωταθλητής και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, πλέι οφ μεταξύ των ομάδων που πήραν τις θέσεις 5 έως 8 για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, και πλέι άουτ για τις θέσεις 9 έως 14 για τον υποβιβασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τρίτο μοντέλο αποτελεί πρόταση του Λυσάνδρου, με τον ενδιάμεσο γύρο (μεταξύ του α’ και του β’ γύρου) σε δύο γκρουπ, αλλά με την διαφοροποίηση να μην υπάρχουν τα «σταυρώματα», δηλαδή οι χιαστί αγώνες, διότι η αγωνιστική περίοδος μεγαλώνει πολύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.