ΑΕΚ: Αυτός είναι ο εκλεκτός της Ένωσης για τον πάγκο

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο εκλεκτός της Ένωσης για τον πάγκο

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Η ΑΕΚ βρήκε τον προπονητή που προορίζεται για αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της.

Η Ένωση απομάκρυνε τον Ισπανό τεχνικό και κινήθηκε αστραπιαία για τον διάδοχο του. Το όνομα αυτού, Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρισκόταν μέχρι πρότινος στο τιμόνι της Θέλτα, κρατώντας την ομάδα του στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο 47χρονος προπονητής αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από την ΑΕΚ και να πιάσει άμεσα δουλειά. Ο Μιγκέλ Καρντόσο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2016, ως βοηθός του Πάολο Φονσέκα στη Σαχτάρ Ντονέτσκ, ενώ έγινε πρώτος προπονητής στη Ρίο Άβε, έναν χρόνο μετά.

Στη συνέχεια βρέθηκε στη Ναντ, όπου έμεινε στον πάγκο της μόλις για 8 παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το όνομα του Καρντόσο είχε ακουστεί πέρυσι και για τον Ολυμπιακού, προτού οι Πειραιώτες συμφωνήσουν με τον Πέδρο Μαρτίνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.