ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οριστικά στη Football League ο Ηρακλής – Ψάχνει επειγόντως λύση

Οριστικά στη Football League ο Ηρακλής – Ψάχνει επειγόντως λύση

Η Football League επικύρωσε συνολικά τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και ο Ηρακλής που τερμάτισε στην 11η θέση, υποβιβάζεται οριστικά στη νέα Football League. Ουσιαστικά η εξέλιξη αυτή οδηγεί τους ανθρώπους του Ηρακλή στην επιλογή λύσης με εξαγορά νέου ΑΦΜ από ομάδα της Super League. Διαφορετικά θα είναι σχεδόν αδύνατο να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League, σηκώνοντας το βάρος των χρεών της παλιάς ΠΑΕ με ελάχιστα έσοδα, αλλά και με πιθανές αφαιρέσεις βαθμών.

Η ανακοίνωση της Football League αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε συνέχεια απόφασης του από 28.05.2019 Διοικητικού Συμβουλίου της Football League, σας ενημερώνουμε ότι επικυρώθηκε ο συνολικός βαθμολογικός πίνακας του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

Μετά την τέλεση των αγώνων μπαράζ μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΗ που κατέλαβε την 13η θέση στη βαθμολογική κατάταξη της Super League και της ΠΑΕ Α.Ο Πλατανιάς που κατέλαβε την 2η θέση στην βαθμολογική κατάταξη της Football League, νικήτρια ομάδα των αγώνων μπαράζ αναδείχθηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Ως εκ τούτου η ΠΑΕ Α.Ο Πλατανιάς, την αγωνιστική περίοδο 2019- 2020, θα αγωνίζεται στη Super League 2.

Βάσει του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, η ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κατέλαβε την 11η θέση με 39 βαθμούς και η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ την 12η με 35 βαθμούς. Αμφότερες την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της Football League.

Στη Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία υποβιβάζονται οι κάτωθι ΠΑΕ :

  • ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
  • ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
  • ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ
  • ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνίζεται με – έξι (6) βαθμούς, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 122/258-05-2019 απόφαση της Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.