«Τρελά» λεφτά δίνει για Φορτούνη αγγλική ομάδα – Τι αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων»

«Τρελά» λεφτά δίνει για Φορτούνη αγγλική ομάδα – Τι αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων»

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και από πολλές ομάδες του εξωτερικού για τον Κώστα Φορτούνη, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, υπάρχει αυτήν τη στιγμή ένας αγγλικός σύλλογος που δίνει «τρελά» λεφτά για να αποκτήσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα Sun, μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται έντονα για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» είναι και η Γουέστ Χαμ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση ύψους 16 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 18 εκατ. ευρώ) στους Πειραιώτες για να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Ο προπονητής των «σφυριών», Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχει στην κορυφή της λίστας του τον Αντρέ Γκόμες της Έβερτον και τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όμως η περίπτωση του Έλληνα διεθνούς είναι πιο προσιτή οικονομικά για τον σύλλογο του Ανατολικού Λονδίνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής θα παίξει ο αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων, Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, ο οποίος γνωρίζει τον Φορτούνη από όταν είχε περάσει από τον Ολυμπιακό το 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.