ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Σκάει βόμβα» στον Ολυμπιακό με Βερμάελεν, σύμφωνα με την «As»

«Σκάει βόμβα» στον Ολυμπιακό με Βερμάελεν, σύμφωνα με την «As»

Μία σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να κλείσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της «As». Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Ο Βέλγος διεθνής, παρότι το Νοέμβριο κλείνει τα 34 και έχει «βαρύ» ιστορικό τραυματισμών, αποτελεί σίγουρα πολύ μεγάλο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα και ενδεχόμενη μεταγραφή του θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «As», σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να πειστεί ο ποδοσφαιριστής έχει διαδραματίσει ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βερμάελεν αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα από το 2014, με εξαίρεση τη σεζόν 2016-17, όταν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Ρόμα. Έχει παίξει επίσης σε Άγιαξ και Άρσεναλ και έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα (τέσσερα στην Ισπανία κι ένα στην Ολλανδία), πέντε κύπελλα (δύο στην Ολλανδία, δύο στην Ισπανία κι ένα στην Αγγλία), ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Μπαρτσελόνα. Έχει χριστεί 70 φορές διεθνής με την εθνική Βελγίου και ήταν μέλος της αποστολης στο περσινό Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν την τρίτη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.