ΑΕΚ: Πρώτο φαβορί ο Παπαθεοδώρου – Δύσκολα για Μπάνκι

ΑΕΚ: Πρώτο φαβορί ο Παπαθεοδώρου – Δύσκολα για Μπάνκι

Ο Λούκα Μπάνκι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μετά και το τέλος της φετινής σεζόν, έπειτα από τον χθεσινό αποκλεισμό από τους τελικούς της Basket League.

Πρώτη επιλογή για τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΑΕΚ, μάλιστα, φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός παρουσίασε εξαιρετικό έργο παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παπαθεοδώρου ακούγεται έντονα για τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», καθώς και πέρσι το καλοκαίρι ο σύλλογος εξέταζε με θέρμη την περίπτωσή του, πριν τελικά προκριθεί η λύση του Λούκα Μπάνκι. Και αν η ΑΕΚ τον βάλει στο μάτι, τότε όλα δείχνουν ότι θα προκύψει και deal καθώς θα πρόκειται για την μεγαλύτερη προπονητική ευκαιρία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.