Γιατί δεν έχει ούτε μία καλή πρόταση πλην Ολυμπιακού ο Μάρκους Μπεργκ;

Γιατί δεν έχει ούτε μία καλή πρόταση πλην Ολυμπιακού ο Μάρκους Μπεργκ;

Στην Ελλάδα, ο Μάρκους Μπεργκ είναι σαν ιερή αγελάδα, το κέρδισε αυτό. Για την Ευρώπη είναι απλώς ένας καλός φορ που πέρασε την καριέρα του σε πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας. Γι’ αυτό και πλην Ολυμπιακού δεν έχει τίποτα αξιόλογο στα χέρια του.

Γράφει ο Σωτήρης Μήλιος…

Αποτελεί τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού. Στο λιμάνι θεωρούν ότι θα τους λύσει όλα τα προβλήματα στην θέση του σέντερ-φορ και συνάμα ότι επικοινωνιακή θα ζεστάνει τον κόσμο και την κίνηση στα διαρκείας. Λογικό, ο Μάρκους Μπεργκ που θυμόμαστε στα γήπεδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν -με διαφορά- ο καλύτερος, ο πιο πλήρης επιθετικός στην Super League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.