ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεκρός 16χρονος ποδοσφαιριστής – Θλίψη η απώλεια του

Νεκρός 16χρονος ποδοσφαιριστής – Θλίψη η απώλεια του

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της απώλειας του νεαρού παίκτη.

Μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα, η ομάδα του άτυχου 16χρονου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Κυπριανού, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Κύπρο η απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΘΟΪ Λακατάμιας. Η ομάδα της Μεγαλονήσου τον «αποχαιρέτησε» με το ακόλουθο μήνυμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η οικογένεια του Θ.Ο.Ι. είναι από σήμερα φτωχότερη με τον χαμό του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Κυπριανού (2003). Ο Γιώργος ήταν ένα μωρό μάλαμα, καλοσυνάτο και ξεχώριζε για το ήθος του και την ευγένεια του. Σ’ αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ λίγα για να απαλύνουν τον πόνο των γονέων τους και των συγγενών. Γιώργο μου, Αιώνια σου η Μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.