ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

AEK: Στα κιτρινόμαυρα ξανά ο Βράνιες;

AEK: Στα κιτρινόμαυρα ξανά ο Βράνιες;

Η υπόθεση Όγκνιεν Βράνιες δεν είχε κλείσει ποτέ για την ΑΕΚ. Πως θα γινόταν κάτι τέτοιο άλλωστε από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο δείπνο που είχε παραθέσει στους δημοσιογράφους υπογράμμισε ότι για… πάρτη του Βόσνιου στόπερ θα έφερνε στα Σπάτα ψυχολόγους και ειδικούς για να τον διαχειρίζονται και να είναι όπως πρέπει στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τους Βέλγους η υπόθεση Βράνιες και ΑΕΚ όχι μόνο επέστρεψε στο προσκήνιο αλλά είναι πλέον και τελειωμένη. Κάτι πάντως (σ.σ.: ότι είναι τελειωμένη) δεν επιβεβαιώνει η Ένωση και οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση οι οποίοι κάνουν λόγο για «θετική κατάσταση» και έως εκεί.

Είναι προφανώς αρκετό αυτό για να καταλάβει κανείς ότι υπάρχει και πάλι σοβαρά θέμα επιστροφής του Βόσνιου αμυντικού.

Μάλιστα αν πιστέψουμε τους Βέλγους (θα υπάρχουν αύριο και σχετικά δημοσιεύματα) το deal της Ένωσης αφορά κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ από την Αντερλεχτ κάνουν λόγο για δανεισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά τον Μιγκέλ Καρντόσο προφανώς και έχοντας διαθέσιμες τις υπόλοιπες επιλογές για το στόπερ, αναθεώρησε για τον Βράνιες και έδωσε τη συγκατάθεσή του, δεν εξηγείται διαφορετικά ότι υποτίθεται πως τον είχε κόψει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.