Συγκλονιστική η ανταπόκριση των φίλων του Παναθηναϊκού στο PAO Alive

Συγκλονιστική η ανταπόκριση των φίλων του Παναθηναϊκού στο PAO Alive

Το κάλεσμα «Κρατήστε ζωντανό τον Παναθηναϊκό», ως μια πρώτη ενέργεια για το πλάνο σωτηρίας που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, βρήκε άμεσα ανταπόκριση. Πριν ολοκληρωθούν 24 ώρες από την ανακοίνωση, οι φίλοι του «τριφυλλιού» επικοινωνούσαν με κάθε τρόπο για να ενημερωθούν για τον τρόπο που μπορούν να συμβάλλουν.

Οπαδοί από την Αθήνα, την επαρχία, αλλά και το εξωτερικό έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για ενίσχυση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συμμετέχουν στην προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου. Το πόσο διψάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για να σώσει ο ίδιος τον Σύλλογο που αγαπά, συμμετέχοντας ενεργά στο πλάνο που έχει παρουσιάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως… έσπασαν τα τηλέφωνα σε Παναθηναϊκό ΑΟ και ΚΑΕ από τον κόσμο που ήθελε να μάθει περισσότερα και προφανώς να συνδράμει οικονομικά. Συνεπώς αν η αρχή είναι το ήμισυ του πάντως, έχει γίνει στο πρώτο 24ωρο μια εξαιρετική εκκίνηση από πλευράς του κόσμου και έπεται συνέχεια…

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τους τρόπους ενίσχυσης του Παναθηναϊκού:

Έφτασε η ώρα για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.

Σε συνέχεια της συνέντευξης Τύπου του Πρόεδρου μας, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν μεγάλη, με χιλιάδες να εκφράζουν την επιθυμία να στηρίξουν άμεσα και εμπράκτως την προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.

Για αυτό το λόγο, και έως ότου γίνει η παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα του επίσημου φορέα στήριξής του εγχειρήματος Pao Alive, έχουν ανοιχθεί αρχικώς τέσσερις ειδικοί τραπεζικοί λογαριασμοί με μόνο και αποκλειστικό δικαιούχο τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στις τράπεζες ALPHA BANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και EUROBANK, καθώς και ειδική ενότητα στο viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-alive/), όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί ώστε να στηρίξει το εγχείρημα.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι οι κάτωθι:

ALPHA BANK: GR4601403440344002002002028
Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: CRBAGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3801717520006752146005377
Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: PIRBGRAA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7701107210000072110050068
Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: ETHNGRAA

EUROBANK: GR9702600530000790201051423
Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: ERBKGRAA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα λειτουργεί και ειδικό τηλεφωνικό κέντρο στις γραμμές 214 4022566-8, καθημερινά από τις 10.00 – 18.00 όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν και με αυτόν τον τρόπο να συνεισφέρουν οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.