ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Champions League: Στο γκρουπ των αδυνάτων ο ΠΑΟΚ – Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι

Champions League: Στο γκρουπ των αδυνάτων ο ΠΑΟΚ – Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του από το γκρουπ των αδύναμων, με στόχο να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήθελε να αποκλειστούν τρεις ομάδες Σέλτικ, Λουντογκόρετς, Αστάνα και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η Λουντογκόρετς και η Αστάνα του έκαναν τη χάρη, όχι όμως και η ΜΠΑΤΕ.

Οι Λευκορώσοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την πολωνική Πιάστ, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (82′ και 87′)… γύρισαν το παιχνίδι, πήραν τη νίκη και μαζί την πρόκριση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στην κλήρωση της Δευτέρας (22/7) θα βρει μπροστά μια εκ των παρακάτω ομάδων:

Άγιαξ

Σέλτικ/Νόμε Κάλιου

Κοπεγχάγη/ΤΝΣ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ/Σαμπουρταλο

ΜΠΑΤΕ/Ρόζενμποργκ

ΑΠΟΕΛ/Σλόβαν Μπρατισλάβας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.