ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νίκησε την Άντερλεχτ ο ΠΑΟΚ: 1-3 στο φιλικό (βίντεο)

Νίκησε την Άντερλεχτ ο ΠΑΟΚ: 1-3 στο φιλικό (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε.. κόντρα στην Άντερλεχτ – που όμως αγωνίστηκε με “πειραματική” σύνθεση- και επικράτησε με 3-1 στο φιλικό που έγινε στο προπονητικό κέντρο των Βέλγων.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο με την ανάπτυξη του, την ταχύτητα του και την επιθετική του διάθεση, κόντρα στην Άντερλεχτ που “κατέβηκε” με αρκετές απουσίες

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τα ηνία του ματς, πίεσαν την ομάδα του Κομπανί με Πέλκα, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ, πλησίασαν την αντίπαλη εστία και κατάφεραν στο 32′ να ανοίξουν το σκορ. Ο Μίσιτς τροφοδότησε με κάθετη τον Πέλκα, ο οποίος με πλασέ -με το δεξί- εντός μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ρουφ για το 1-0.

Το παιχνίδι κύλησε σε αυτούς τους ρυθμούς μέχρι το ημίχρονο, με την Άντερλεχτ όμως να χάνει τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 44′. Ο Σανέ νίκησε τον Μπίσεσβαρ στον αέρα, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη. Στη συνέχεια, Μίλιτς από κοντά -και με τον Έλληνα γκολκίπερ εξουδετερωμένο- δεν μπορεί να σκοράρει.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” μπήκε δυνατά στην επανάληψη, είχε δοκάρι στο 51′ σε εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη και κατάφερε να φτάσει στο 2-0 έξι λεπτά αργότερα. Ο Ζαμπά “άδειασε” με τρομερή προσποίηση τον αντίπαλό του, έβγαλε την μπαλιά για τον Άκπομ, ο οποίος δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, λόγω των αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές, με την Άντερλεχτ να μειώνει σε 2-1 στο 81′ από “στημένη” φάση. Ο Τρεμπέλ εκτέλεση το κόρνερ, ο Νταντέ έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Οι Θεσσαλονικείς… απάντησαν άμεσα, αφού δύο λεπτά αργότερα διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.Ο Στοχ έπιασε το σουτ, ο Ρουφ απέκρουσε και ο Γαϊτανίδης έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία και σκόραρε για ένα ακόμα φιλικό. Πάντως, μέχρι το σφύριγμα της λήξης οι Βέλγοι έδειξαν διάθεση να πετύχουν κι άλλο γκολ, αλλά δεν το κατάφεραν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.