ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπασινάς, Γιαννακόπουλος τέλος από την Εθνική

Μπασινάς, Γιαννακόπουλος τέλος από την Εθνική

Οι Μπασινάς και Γιαννακόπουλος ενημερώθηκαν αρμοδίως την Πέμπτη πως λύνεται η συνεργασία που είχαν με την ΕΠΟ για την Εθνική – Ο νέος τεχνικός διευθυντής θα αποφασίσει για τον επόμενο προπονητή

Με τον Μπασινά συναντήθηκε εκ μέρους της αρμόδιας επιτροπής ο Παπαχρήστος και ο Γιαννακόπουλος το πληροφορήθηκε τηλεφωνικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η λύση της συνεργασίας και των συγκεκριμένων αλλά του Αναστασιάδη και του team του θα επικυρωθεί στο Δ.Σ. της 31ης Ιουλίου.
Να θυμίσουμε πως ο Μπασινάς ήταν τεχνικός διευθυντής και ο Γιαννακόπουλος βοηθός προπονητή.
Επίσης ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι εκείνος που θα καταλήξει στον επόμενο κόουτς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μάλιστα πηγές κοντά στην ΕΠΟ κάνουν λόγο για δεύτερες σκέψεις για το ζήτημα αυτό και ότι θα προτιμούσαν έναν πιο έτοιμο και έμπειρο κόουτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.