ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διάλογοι απείρου κάλλους στην ΕΠΟ: «Ο Φύσσας διέλυσε τον Παναθηναϊκό» – «Από το 3ο ράφι ο Φαν Σιπ»

Διάλογοι απείρου κάλλους στην ΕΠΟ: «Ο Φύσσας διέλυσε τον Παναθηναϊκό» – «Από το 3ο ράφι ο Φαν Σιπ»

Oι διάλογοι στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και για το θέμα της Εθνικής αναμφίβολα είχαν το ενδιαφέρον τους. Μεταξύ άλλων ο Τάκης Αγραφιώτης εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό έκανε την… έκρηξή του για το θέμα του Φύσσα με βαρύτατες κατηγορίες.

«Δεν με ακούτε και γενικά δεν μας ακούτε και συνεχίζετε να κάνετε λάθη. Το πρώτο σας λάθος ήταν που πήρατε την Εθνική από το Καραϊσκάκη. Το 2ο με τον Αναστασιάδη και τώρα με τον Φύσσα. Διέλυσε τον Παναθηναϊκό και τώρα θα κάνει τα ίδια και εδώ», τόνισε ανάμεσα στα άλλα. Πάνω σε αυτό το θέμα, των τεχνικών διευθυντών δηλαδή, ο Δημητρίου ρώτησε «δύο τεχνικούς διευθυντές τι τους θέλουμε;» για να πάρει την απάντηση ότι «είναι και οι δύο χρήσιμοι».

Ο Βαγγέλης Γραμμένος υπογράμμισε από μέρους του πως «το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο και ο Αναστασιάδης φταίνε για την πορεία της Εθνικής ομάδας και γι’ αυτό παίρνουμε αυτές τις αποφάσεις» ενώ ο Ψαρόπουλος σχολίασε ότι «παίρνουμε έναν προπονητή από το 2ο για να μην πω πιο σωστά από το 3ο ράφι για να προπονεί και να διαχειρίζεται παίκτες από το πρώτο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γραμμένος σχολίασε πως «εμείς είδαμε το οικονομικό σε σχέση με το τι μπορεί να δώσει και συμφωνήσαμε μαζί του». Ο Δημητρίου από την άλλη πρότεινε πως καλό θα ήταν να μείνει ο Αναστασιάδης για ένα ματς ακόμα, αυτό που έρχεται με την Φινλανδία, όπου εκεί βέβαια κρίνονται πολλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.