ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΕΡΤ: Συζητά αλλά δεν υπογράφει για τις ΠΑΕ

ΕΡΤ: Συζητά αλλά δεν υπογράφει για τις ΠΑΕ

Η απερχόμενη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης βάζει τους δικούς της όρους και ζητά να απεμπλακεί άμεσα μέσα στις επόμενες μέρες

Η κυβέρνηση ανέθεσε στην απερχόμενη διοίκηση της ΕΡΤ τη διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ.

Η κεντρική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της δημόσιας τηλεόρασης «αφαιρεί» από τη δημόσια τηλεόραση τα δικαιώματα μεγάλων ομάδων και αναθέτει τις επαναδιαπραγματεύσεις στη διοίκηση της.

Συγκεκριμένα νέα τηλεοπτική στέγη απέκτησε η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς μετά από έναν χρόνο στην ΕΡΤ, συμφώνησε με τη Nova για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων από το συνδρομητικό κανάλι.

Εντολή όμως έχει δοθεί να μη γίνει καμία κρούση στις ομάδες που δεν περιλαμβάνονται στο περσινό προσύμφωνο.

Η απερχόμενη διοίκηση της ΕΡΤ βάζει τους δικούς της όρους και ζητά να απεμπλακεί άμεσα μέσα στις επόμενες μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στελέχη της διοίκησης ξεκαθαρίζουν πως θα φέρουν εις πέρας αυτή την… αποστολή όπως ακριβώς τους ζητήθηκε από τη Γενική Συνέλευση αλλά δεν προτίθενται να υπογράψουν καμία συμφωνία.
Ιδιαίτερα θερμός αναμένεται ο Αύγουστος αφού όχι μόνο θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία με τις ΠΑΕ αλλά και να οριστεί η νέα διοίκηση στην ΕΡΤ για να την επικυρώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.