ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο επίκεντρο η βία: Συνάντηση Λ. Αυγενάκη, ΕΠΟ και SuperLeague 1

Στο επίκεντρο η βία: Συνάντηση Λ. Αυγενάκη, ΕΠΟ και SuperLeague 1

Συνάντηση με τους κ.κ. Φούσεκ (FIFA), Γραμμένο (ΕΠΟ) και Λυσάνδρου (Super League 1) είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (05.08.2019) ο νέος υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έχοντας για κεντρικό θέμα συζήτησης το ζήτημα της βίας.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 3,5 ώρες. Σε πρώτη φάση, αυτό που προκύπτει από την ΓΓΑ είναι πως ξεκίνησε ένας καλός και σοβαρός διάλογος. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε να βρεθούν οι καταλληλότερες λύσεις για την καταπολέμηση του φαινομένου της βίας.

Το συμπέρασμα που βγήκε από τη συγκεκριμένη συνάντηση της αθλητικής ηγεσίας και των φορέων του ποδοσφαίρου, είναι ότι ο αγώνας κατά της βίας είναι κοινός και διαρκής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί επί τάπητος και στη συνάντηση που θα έχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, την 14η Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη στο περιθώριο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.