ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός 0-1: Το «κάρφωσε» ο Μασούρας! Εξαιρετική προσπάθεια από Βαλμπουενά

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός 0-1: Το «κάρφωσε» ο Μασούρας! Εξαιρετική προσπάθεια από Βαλμπουενά

Μια ακόμα… πρόκληση για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια του να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «Fatih Terim Stadium» την Μπασακσεχιρ, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Σε περίπτωση πρόκρισης, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο – Κράσνονταρ. Διαφορετικά, θα βρεθούν στους ομίλους του Europa League.

Με στόχο να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (20:45) στην Κωνσταντινούπολη από την Μπασακσεχίρ.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα… ελαφρύ προβάδισμα, αφού προέρχονται από δύο επίσημα παιχνίδια με την Πλζεν, σε αντίθεση με τους Τούρκους που θα μπουν σήμερα για πρώτη φορά στο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπασακσεχίρ του Οκάν Μπορούν εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League, χάνοντας τον τίτλο στις τελευταίες αγωνιστικές από την Γαλατασαράϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.