ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Κυνηγούσαν τον διαιτητή στα αποδυτήρια οι Τούρκοι- Απειλές και ύβρεις

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Κυνηγούσαν τον διαιτητή στα αποδυτήρια οι Τούρκοι- Απειλές και ύβρεις

Απίστευτα σκηνικά -για ευρωπαϊκό παιχνίδι πάντα- εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια του Φατίχ Τερίμ, όπου οι Τούρκοι προπηλάκισαν τον διαιτητή.

Έντονος εκνευρισμός υπήρξε από την πλευρά των παικτών της Μπασακσεχίρ, μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό, κάτι που μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια του “Φατίχ Τερίμ”.

Κάποιοι παίκτες των γηπεδούχων ακολούθησαν τον διαιτητή του αγώνα, Όρελ Γκρίνφελντ, με τους περισσότερους να μην κρύβουν τα νεύρα τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Καμερουνέζος στόπερ, Σεντζού, απώθησε τον διαιτητή, την ώρα που ο προπονητής της Μπασάκ, Οκάν Μπουρούκ, έβριζε συνεχώς. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Τουρκίας, αποβλήθηκαν και οι δύο από τον Ισραηλινό ρέφερι, της συμπεριφοράς τους.

Εκτός από τις κόκκινες, ο Γκρίνφελντ φέρεται να… μοίρασε και κίτρινες κάρτες. Μένει πλέον να φανεί αν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν και από την UEFA. Να θυμίσουμε ότι η Μπασακσεχίρ δεν θα έχει στη ρεβάνς του “Γ. Καραϊσκάκης” (13.08.2019, 21.30) τον Καχβετσί, που αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

«Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κόκκινες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να το γράψει στο φύλλο αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκεφτείτε να μην τους έδινε και το πέναλτυ τι θα γινόταν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.