ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρήκε Μέλμπεργκ, βρήκε Ρομπέρτο και πάει με συνταγή Βαλβέρδε!

Βρήκε Μέλμπεργκ, βρήκε Ρομπέρτο και πάει με συνταγή Βαλβέρδε!

Με τον Ρουμπέν Σεμέντο σε ρόλο Μέλμπεργκ, τον Ζοσέ Σα σε ρόλο Ρομπέρτο και τον Πέδρο Μαρτίνς σε ρόλο Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός κάνει θραύση στα καλοκαιρινά προκριματικά παίζοντας… κόντρα ρόλο! Γράφει ο Σωτήρης Μήλιος…

Όταν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγαπήσεις αυτό που έχεις. Να το πιστέψεις, να το «δουλέψεις», να το κάνεις όσο καλύτερο πάει. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που είχες ονειρευτεί, τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει όσο περισσότερο μπορούσες.

Δεν έχει καμία αξία να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα. Ο Κώστας Φορτούνης χτύπησε, χτύπησε σοβαρά, θα λείψει καιρό, δεν αλλάζει αυτό. Γκαντεμιά, αλλά έγινε. Δεν έχει καμία αξία να υπενθυμίζεται / υπογραμμίζεται η απουσία του σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αυτά που έδινε στο χορτάρι (φαντασία, εκτελεστικότητα, δημιουργία από το τίποτα, ηγετικότητα, ασφαλής σύνδεσης κέντρου με επίθεση) δεν αντικαθίστανται, για να πάρει παίκτη ανάλογης αξίας και στην ίδια θέση / ηλικία, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ, τέτοια λεφτά δεν δίνονται, ας είμαστε σοβαροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.