ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Συνεχίστε έτσι και κανείς δεν θα μπορεί να μας σταματήσει!»

Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Συνεχίστε έτσι και κανείς δεν θα μπορεί να μας σταματήσει!»

Τα πρώτα λεπτά την ολοκλήρωσης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξστην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και ο τρόπος με τον οποίο οι νταμπλούχοι Ελλάδος έμειναν εκτός πλέι οφ Champions League, έφεραν πικρία και απογοήτευση σε όλα τα κλιμάκια των «ασπρόμαυρων».

Έτσι, ο Ιβάν Σαββίδης, αντιλαμβανόμενος της ατμόσφαιρας που επικρατούσε, θέλησε να δώσει από τη πρώτη στινγμή την ώθηση για την αλλαγή σελίδας, προς την κατεύθυνση της επόμενης ημέρας. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά», με τοποθέτησή του στα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι υπερήφανος για όλους σας. Κάνατε σπουδαία προσπάθεια, αλλά όλοι είδαμε τι έγινε. Μη σκύβετε το κεφάλι, οι νίκες είναι μπροστά μας! Συνεχίστε έτσι και κανείς δεν θα μπορεί να μας σταματήσει!».

Το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Ιβάν Σαββίδης προς τους ποδοσφαιριστές ήταν ακριβώς αυτό που και εκείνος εισέπραξε βλέποντας την εικόνα τους εντός των τεσσάρων γραμμών της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Αναγνώρισε την προσπάθεια που καταβλήθηκε, διαπίστωσε πως ο ΠΑΟΚ που χτίστηκε με μεγάλη προσπάθεια έφτασε σε τέτοιο επίπεδο που όχι μόνο διέλυσε πέρυσι τον εγχώριο ανταγωνισμό, αλλά έδειξε φέτος στην Ευρώπη, με τις πρώτες του εμφανίσεις, πως είναι διατεθειμένος να αφήσει το στίγμα του. Και ο Ιβάν Σαββίδης, με την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, τους υπενθύμισε πως μπορεί η προσπάθεια για την είσοδο στους ομίλους του Champions League να τελείωσε άδοξα και άδικα, όμως η νέα σεζόν αρχίζει τώρα και ο ΠΑΟΚ καλείται να (απο)δείξει και φέτος πως βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκινούν την Παρασκευή την αγωνιστική τους προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που θα γίνει την Πέμπτη (22/8) στη Σλοβακία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.