ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιστρέφει ο Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ – Απάντησε θετικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη

Επιστρέφει ο Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ – Απάντησε θετικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Ίλια Ίβιτς είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου και ανακοινώθηκε λίγα λεπτά μετά και από την ΠΑΕ.

Ο παλαίμαχος άσος απάντησε θετικά στην πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη και η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο για 2+2 χρόνια. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» θα παρουσιάσει το νέο του συνεργάτη στους παίκτες της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση.

Ο Σέρβος άλλοτε επιθετικός της «Ένωσης» αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα και αναμένεται να χειριστεί και τις τελικές επαφές για την πρόσληψη προπονητή, με φαβορί τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο 48χρονος πλέον Ίβιτς είχε περάσει από την ΑΕΚ αρχικά ως ποδοσφαιριστής από το 2002 μέχρι το 2004 και εν συνεχεία δούλεψε σε πόστο διευθυντή ποδοσφαίρου από το 2004 μέχρι το 2007 και επέστρεψε τη σεζόν 2008/09 μετά από ένα σύντομο πέρασμα από ανάλογο πόστο στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.