ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νέα ήττα με 2-0 από την Ιταλία αλλά «συμπαθητική» εμφάνιση της Eθνικής στην Ρώμη

Νέα ήττα με 2-0 από την Ιταλία αλλά «συμπαθητική» εμφάνιση της Eθνικής στην Ρώμη

Ανεκτή εμφάνιση από την εθνική Ελλάδος ποδοσφαρίου, στον εκτός έδρας αγώνα της με την Ιταλία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (έχει ήδη αποκλειστεί) αλλά και νέα ήττα με 2-0 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Ο Ζορζίνιο σκόραρε με πέναλτι στο 63’, μετά από χέρι του Μπουχαλάκη, κι ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Πασχαλάκης θα μπορούσε να αντιδράσει ή όχι στο κοντινό σούτ του Ινσίνιε, ενώ ο Μπερναρντέσκι «κλείδωσε» τη νίκη στο 78ο λεπτό, μετά από κόντρα και λάθος εκτίμηση του Έλληνας πορτιέρο.

Η Εθνική, πάντως, είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο 0-0, με τους Λημνιό και Κουλούρη -σε κενή εστία- στο 12’ και το 60’ αντίστοιχα. Επίσης ο Μπακασέτας θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 73ο λεπτό αλλά βρήκε… αέρα από πολύ κοντινή θέση.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η Ιταλία έκανε το 7Χ7 στον 10 προκριματικό όμιλο και παράλληλα εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H ελληνική ομάδα από την άλλη αποκλείστηκε και τυπικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.