Ο Μελιόπουλος δεν είναι επαναστάτης… μπερδεμένος είναι

Ο Μελιόπουλος δεν είναι επαναστάτης… μπερδεμένος είναι

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης γράφει για τον νεαρό, πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και την ιδιόμορφη περίπτωση του.

Δεν ξέρω τι συνέβη το καλοκαίρι ανάμεσα στον Δημήτρη Μελιόπουλο και τον ΠΑΟΚ, όπως δεν γνωρίζω και το παιδί προσωπικά. Και για αυτό δεν έχω επαρκείς πληροφορίες για να κρίνω ούτε τις αποφάσεις τους, ούτε τον χαρακτήρα του. Μπορώ να κρίνω μονάχα τις πρόσφατες αναρτήσεις του, με τις οποίες έγινε περίπου viral.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Μελιόπουλος επέλεξε να δικαιολογήσει μια ασυνήθιστη απόφαση με ένα κείμενο που μοιάζει περισσότερο με επιφανειακή έκθεση ιδεών, γεμάτη με νερόβραστα συναισθηματικά τσιτάτα της πλάκας, από εκείνα που γοητεύουν τις οξυζενέ κυρίες της πρωινής και μεσημεριανής τηλεοπτικής ζώνης: «Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει την προσπάθεια, την θέληση για τα όνειρα και τα όνειρα τα ίδια» – κλαίνε η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.