ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δεν φαντάζεστε τι έκανε Α.Ουάρντα μετά τη μπουνιά στον Μ.Σένκεφελντ (φωτό)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε Α.Ουάρντα μετά τη μπουνιά στον Μ.Σένκεφελντ (φωτό)

Ξέφυγε ξανά ο Αμρ Ουάρντα και τα έκανε όλα άνω-κάτω στο ΟΑΚΑ.

Αδιόρθωτος ο Αρμ Ουάρντα προκάλεσε ντόρο για ακόμα μια φορά με τη συμπεριφορά του.

Ο Αιγύπτιος χτύπησε με γροθιά τον Σένκεφελντ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον VAR και τον Σιδηρόπουλο να του χαρίζουν την απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ λίγο πριν το φινάλε του άναψε για ακόμα μια φορά «φωτιές».

Κλώτσησε τον πάγκο του Παναθηναϊκού, κάτι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες από την εξέδρα, ενώ δεν παρέλειψε να ανοίξει και διάλογο με τους «πράσινους» οπαδούς!

Παράλληλα, ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα που συνοδεύτηκε με το μεγάλο «διπλό» της ΑΕΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.