Πανιώνιος: «Ζήτω το ελληνικό παρασκηνιακό ποδόσφαιρο»

Πανιώνιος: «Ζήτω το ελληνικό παρασκηνιακό ποδόσφαιρο»

Με ανακοίνωση η ΠΑΕ Πανιώνιος, κατηγορεί τον διαιτητή του αγώνα της Super League 1 κόντρα στον Άρη, κ. Μανούχο, καθώς και τον κ.Σκουλά, που βρισκόταν στο VAR

Πολλά παράπονα για την διαιτησία στο ματς με τον Άρη έχουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου και θέλησαν να τα εκφράσουν με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η πρόθεσή μας να μην αναφερόμαστε συνεχώς στη διαιτησία μετά από τα παιχνίδια της ομάδας μας, εκλήφθηκε από κάποιους ως αδυναμία. Με τον Βόλο και με τον ΠΑΟΚ περιμέναμε από τους αρμόδιους να επιληφθούν. Με τη Λαμία και με τον ΟΦΗ δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Πλέον όμως κύριοι και μετά από αυτά που ζήσαμε στην αναμέτρηση με τον Άρη, το ποτήρι της οργής ξεχείλισε.

Ο κ. Μανούχος και ο γνωστός και μη εξαιρετέος στην Πανιώνια Οικογένεια κ. Σκουλάς, φρόντισαν να δείξουν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Η στοχοποίηση παικτών μας, ξεκίνησε από το 13ο λεπτό, όταν οι δύο αμυντικοί μας μέσοι είχαν ήδη από μια κίτρινη κάρτα.

Μέσα σε δύο λεπτά, ο Μιλόγεβιτς είδε την κίτρινη κάρτα δύο φορές, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να αγωνιστούμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Και ειλικρινά δεν θα είχαμε πρόβλημα, εάν ο κ. Μανούχος, έδειχνε την ίδια ευαισθησία και τιμωρούσε με κίτρινη (που θα ήταν η δεύτερη και άρα κόκκινη) τον Μπρούνο Γκάμα στο 63’, για παρόμοια φάση. Η πλήρης εφαρμογή του ορισμού «δύο μέτρα και δύο σταθμά» δηλαδή.

Μετά από όλα αυτά βέβαια, δεν περιμέναμε στο 80’ να τιμωρήσουν με κόκκινη κάρτα την ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ αγκωνιά του Ιντέγε στον Ευαγγέλου.

Συγχαρητήρια κύριοι. Ζήτω το ελληνικό παρασκηνιακό ποδόσφαιρο από τους κρατικούς υπαλλήλους μέχρι τους διαιτητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πανιώνιος φέτος θα δώσει μέχρι τέλους την μάχη για την παραμονή του. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ να την δώσουμε με αξιοπρέπεια και στο τέλος να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.