ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

AEK: Θλάση υπέστη ο Ν.Τσιγκρίνσκι – «Χάνει» των αγώνα με τον ΑΡΗ

AEK: Θλάση υπέστη ο Ν.Τσιγκρίνσκι – «Χάνει» των αγώνα με τον ΑΡΗ

Επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό αμυντικό να έχει υποστεί τελικά θλάση πρώτου βαθμού και να χάνει τουλάχιστον το παιχνίδι με τον Άρη στην 11η αγωνιστική της Superleague.

Οι συχνοί τραυματισμοί στέρησαν από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μια τεράστια καριέρα που τον είχε φθάσει μέχρι και τη Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τα προβλήματα να μην εκλείπουν ότι κατά την παρουσία του στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός αμυντικός υπέστη έτσι έναν ακόμη μυϊκό τραυματισμό, με τις εξετάσεις του να δείχνουν θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και να τον θέτουν εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίσνκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και ξεκίνησε θεραπεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι διεθνείς παίκτες της ομάδας έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.