ΑΕΚ: Έντονες αποδοκιμασίες εναντίον των παικτών σε γήπεδο και αεροδρόμιο

ΑΕΚ: Έντονες αποδοκιμασίες εναντίον των παικτών σε γήπεδο και αεροδρόμιο

Πολύ άσχημο κλίμα επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ήττα στο Γεντί Κουλέ από τον ΟΦΗ.

Μια δύσκολη βραδιά ήταν για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, αυτό το Σαββατόβραδο. Οι παίκτες της ΑΕΚ που πήγαν μπροστά από την κερκίδα του «Γεντί Κουλέ» όπου φιλοξενήθηκαν οι κιτρινόμαυροι οπαδοί και τα άκουσαν με την λήξη του αγώνα, είχαν δυσάρεστο ξεπροβόδισμα και στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά τους οι παίκτες δεν αντέδρασαν, άκουσαν τις αποδοκιμασίες αδιαμαρτύρητα και στη συνέχεια αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Εν συνεχεία στο «Νίκος Καζαντζάκης» την αποστολή της ΑΕΚ περίμεναν 20 οπαδοί που τους αποδοκίμασαν έντονα για την εικόνα που παρουσίασαν στο ματς με τον ΟΦΗ. Πάντως η έντονη αστυνομική παρουσία δεν άφησε το περιθώριο να ξεφύγει η κατάσταση, ωστόσο και αυτό το περιστατικό αναδεικνύει το πόσο βαρύ είναι το κλίμα αυτή την στιγμή στον Δικέφαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.