ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπελλο Ελλάδας: Στην επόμενη φάση πέρασε ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Στην επόμενη φάση πέρασε ο ΠΑΟΚ

Εύκολα πήραν το εισιτήριο για τους “8” του κυπέλλου οι Θεσσαλονικείς, νικώντας ξανά τον ΟΦΗ…

Οι τρεις ασίστ του Μίσιτς στο πρώτο ματς, στο «Γεντί Κουλέ», είχαν κάνει όλη τη διαφορά και είχαν οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε νίκη με 3-0. Βασικά, δηλαδή, τον είχαν οδηγήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφού όσο κι αν λέμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, μια τέτοια ανατροπή δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει… Και δεν έγινε. Αυτό που έγινε, αντιθέτως, ήταν ακόμη ένα ευχάριστο 90λεπτο για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος είδε τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το παιχνίδι και να σφραγίζουν τελικά την πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου με νέα εμφατική νίκη.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ είχε από την αρχή τον έλεγχο και από το 12′ είχε και το προβάδισμα, αφού ο Λάμπρου έκανε τρελή ενέργεια… από τη γραμμή του άουτ και μπήκε στην περιοχή εκτελώντας για το 1-0. Ενα γκολ που έκανε ακόμη πιο ωραίο το κλίμα στην Τούμπα, η οποία στο 21′ πανηγύρισε για το 2-0 μετά το γκολ του Πέλκα με πέναλτι (το έκανε ο Γιαννούλης στον Άκπομ). Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι, όπως είναι μάλλον λογικό, χαλάρωσαν λίγο και ο ΟΦΗ βρήκε την ευκαιρία να μειώσει στο 28′ με το σουτ (κόντραρε κιόλας) του Κοροβέση (2-1), αλλά ως εκεί.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βάλουν και τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, για να έρθει τελικά το 3-1 στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 55′: Σουτ του Λάμπρου στο δοκάρι, η μπάλα τελικά έφτασε στον Πέλκα κι από αυτόν κατέληξε στα δίχτυα. Και όσο ο Άκπομ έψαχνε το γκολ, ο Φερέιρα στο 78′ έβγαλε τον Στοχ και έβαλε τον Σφιντέρσκι, ο οποίος χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να σκοράρει από ασίστ του κορυφαίου (δύο γκολ και μία ασίστ) Πέλκα, γράφοντας το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα (74′ Μιχαηλίδης), Γιαννούλης, Ντάγκλας, Μαουρίτσιο (59′ Εσίτι), Λάμπρου, Στοχ (78′ Σφιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Κοροβέσης (46′ Μπράουν), Κ. Γιαννούλης, Νάστος, Μαρινάκης, Μπολάκης, Στάικος (61′ Μεγιάδο), Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Σόουζα (83′ Ρικάρντο Βαζ), Μάνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.