ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύκολα ο Ολυμπιακός την Καλαμάτα – Επανήλθε ο Κώστας Φορτούνης

Εύκολα ο Ολυμπιακός την Καλαμάτα – Επανήλθε ο Κώστας Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός πέρασε με πανηγυρικό τρόπο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, κερδίζοντας άνετα με 4-1 επί της Καλαμάτας στο Καραϊσκάκη.

Το ενδιαφέρον των φίλων του Ολυμπιακού που πήγαν απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν στραμμένο στον Κώστα Φορτούνη, καθώς ανέμεναν την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τη ρήξη χιαστών στο φιλικό με το Αμβούργο, στις 10 Ιουλίου 2019. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προαναγγείλει την επάνοδό του και το έπραξε, με τον διεθνή άσο να περνά στο γήπεδο στο 52ο λεπτό αντί του Ραντζέλοβιτς και να αποθεώνεται.

Αποθέωση γνώρισε και ο Γκιγιέρμε, που επίσης επέστρεψε ύστερα από απουσία ενός μήνα, μετά τον τραυματισμό στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ ο Λοβέρα «συστήθηκε» στο κοινό του Ολυμπιακού με τα πρώτα δύο υπέροχα τέρματα που σημείωσε στα «ερυθρόλευκα», ενδεικτικά της κλάσης του νεαρού Αργεντινού. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάξι Λοβέρα και άλλα δύο ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ολυμπιακός-Καλαμάτα 4-1:
Ολυμπιακός: Αλέν, Ομάρ, Κούτρης, Μάρκοβιτς (58’ Γκιγιέρμε), Σισέ, Μεριά, Ξενιτίδης, Λάζαρος (67’ Λιάτσος), Ραντζέλοβιτς (53’ Φορτούνης), Λοβέρα, Γκερέρο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Γαλούπης, Νασέρ, Ζαχαρόπουλος, Ιντρίσι, Πανάγου, Πέεβ (65’ Οσμάναγκιτς), Μπουσμπίμπα (63’ Αλεξόπουλος), Καντούτσης, Πετσίτης (55’ Ηλιόπουλος), Τριανταφυλλάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.