Κύπελλο Ελλάδας: Με αρκετές απουσίες σήμερα στην Τρίπολη η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Με αρκετές απουσίες σήμερα στην Τρίπολη η ΑΕΚ

«Λαβωμένη» πάει η ΑΕΚ στην Τρίπολη για το σημερινό (17:30) πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα.

Εκτός από τους τιμωρημένους Λιβάγια και Χουλτ (δέχθηκαν κόκκινη στην Τούμπα), εκτός αποστολής έμειναν και οι Βράνιες και Γιακουμάκης.

Ο πρώτος για να προφυλαχθεί από κάποιες ενοχλήσεις που έχει στους οπίσθιους μηριαίους (έκανε ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση), αν και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν «καθαρή», ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική (και χθες έκανε θεραπεία).

Επιπλέον, στην Αθήνα μένει και ο Μπάρκας, καθώς σήμερα θέση βασικού θα πάρει ο Τσιντώτας, με τον Αθανασιάδη να αποτελεί τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Στην αποστολή βρίσκεται μετά από μήνες ο Βίκτωρας Κλωναρίδης (γεγονός που συνιστά είδηση), καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, όπως και οι μικροί Σαρδέλης, Μπότος και Γιούσης.

Φυσικά δεν είναι στην 20άδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος στην πρώτη του προπόνηση χθες στα Σπάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιούσης, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης και Ολιβέιρα.

Σημειώνεται πως ο Μάσιμο Καρέρα προσανατολίζεται να παρατάξει μετά την Τούμπα και στην Τρίπολη την ομάδα του με διάταξη 4-3-3, καθώς έμεινε σε αρκετά μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος από την εικόνα της Ενωσης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κώστας Τσάνας είναι και επίσημα από χθες ο νέος επικεφαλής του εκπαιδευτικού προγράμματος των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας την κομβική θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.