Άρης–Ξάνθη: Σημαντική νίκη για τους Θεσσαλονικείς – Παγιώνονται στην 6αδα

Άρης–Ξάνθη: Σημαντική νίκη για τους Θεσσαλονικείς – Παγιώνονται στην 6αδα

Σημαντικό βήμα στην προσπάθεια του να παραμείνει στην πρώτη 6αδα του βαθμολογικού πίνακα έκανε ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 1-0 την Ξάνθη στο «Κλ. Βικελίδης» και έφτασαν τους 29 βαθμούς (μόνοι στην 5η θέση). Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει πίσω τους Ακρίτες στην προσπάθεια τους για συμμετοχή στα πλέι οφ (8οι με 26 βαθμούς ).

Ο Άρης μπήκε στο ματς, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Ξάνθη να έχει αμυντικό ρόλο, προσπαθώντας να κρατήσει το “μηδέν”. Οι “κίτρινοι” κυκλοφόρησαν με υπομονή την μπάλα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν χώρους. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς να δούμε κάποια “μεγάλη” φάση από τους δύο αντιπάλους.

Το δεύτερο μέρος είχε καλύτερο ρυθμό, με τον Άρη να φτάνει πολύ γρήγορα στο 1-0. Ο Σάσα ανατράπηκε στο 57′ μέσα στη μικρή περιοχή της Ξάνθης από τον Μπαξεβανίδη, ο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και άνοιξε το σκορ, ξεσηκώνοντας το «Βικελίδης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ξάνθη ανέβασε… στροφές, χωρίς όμως να κλείσει τους Θεσσαλονικείς στην άμυνα τους. Ο Φετφατζίδης ήταν -άλλωστε- αυτός που βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στο να διατηρήσουν οι «κίτρινοι» την επιθετική τους παρουσία. Οι Ακρίτες έκαναν λάθη και όχι ευκαιρίες και οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στη νίκη, έχοντας μάλιστα στο 88′ δοκάρι σε κεφαλιά του Ντιγκινί. Στο φινάλε του ματς όμως ο Κουέστα είπε ένα τεράστιο «ΟΧΙ» στο σουτ του Μπαξεβανίδη, στη μοναδική φάση των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.