ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βραβεία ΠΣΑΠ 2018 – 2019: Αυτοί ήταν οι κορυφαίοι του πρωταθλήματος (φώτο)

Βραβεία ΠΣΑΠ 2018 – 2019: Αυτοί ήταν οι κορυφαίοι του πρωταθλήματος (φώτο)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης (28/1), η 38η γιορτή του ΠΣΑΠ κατά την οποία βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν (2018-19), σε Superleague και Football League, ενώ υπήρξαν και ειδικές βραβεύσεις. Ο Κώστας Φορτούνης ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ως ο κορυφαίος ξένος.

Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ρατσβάν Λοτσέσκου, που κατέκτησε το “νταμπλ” με τον “δικέφαλο του Βορρά”, ενώ βραβεύτηκαν ακόμα, ο Ευθύμης Κουλούρης, ως ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν στο πρωτάθλημα, με 18 γκολ. Ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ο καλύτερος τερματοφύλακας. Φυσικά παρουσιάστηκε και η καλύτερη ενδεκάδα όπως την ψήφισαν οι παίκτες, με την παντελή απουσία παίκτη της ΑΕΚ, να είναι αυτή που τραβάει την προσοχή.

Καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος 2018-19:

Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ)

Ομάρ Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός)

Φερνάντο Βαρέλα (ΠΑΟΚ)

Σπύρος Ρισβάνης (Ατρόμητος)

Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ)

Γκιλιέρμε (Ολυμπιακός)

Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός)

Ντανιέλ Ποντένσε (Ολυμπιακός)

Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός)

Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός)

Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος)

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.