ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Λευκή» ισοπαλία στο Ξάνθη-Λαμία

«Λευκή» ισοπαλία στο Ξάνθη-Λαμία

Ξάνθη και Λαμία είχαν χαμένες ευκαιρίες και ειδικά στο 2ο μέρος, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους για τις δύο ομάδες στα Πηγάδια. Δοκάρι από τον Τζουρίτσκοβιτς προς το τέλος του ματς.

ΜΕ 4-4-2 Η ΞΑΝΘΗ, ΜΕ 4-2-3-1 Η ΛΑΜΙΑ
Η Ξάνθη ξεκίνησε το ματς με διάταξη 4-4-2, έχοντας τους Φοσέ και Κάστρο στην γραμμή κρούσης της. Η Λαμία είχε το 4-2-3-1 με τον Καραμάνο φορ και δεκάρι τον Δημούτσο.

Η ΞΑΝΘΗ ΠΙΕΣΕ, Η ΛΑΜΙΑ ΑΝΤΕΞΕ…
Στο α’ μέρος του αγώνα η Ξάνθη πίεσε και έβγαλε ορισμένες φάσεις αλλά την πολύ μεγάλη ευκαιρία δεν την είχε. Επίσης η Λαμία ήταν ξανά στημένη καλά αμυντικά και τακτικά και άντεξε στην πίεση των Ακριτών. Έτσι έκλεισε στο 0-0 το α’ μέρος.

ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΞΑΝΘΗ ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ
Στην επανάληψη η Λαμία ανέβασε στροφές και είχε πιο καλή επιθετικά εικόνα από την Ξάνθη. Έχασε και μεγάλες φάσεις όπως το τετ α τετ του Βιγιάλμπα στο 56′ και στο 57′ ο Ασίγκμπα έκανε κεφαλιά άουτ σε εξαιρετική θέση και με τον Αμπάντ να είναι ουσιαστικά εκτός εστίας. Επίσης και στο 74′ έφτασε κοντά στο 0-1 η Λαμία με δύο διαδοχικά σουτ. Στην συνέχεια είχε φάση με τετ α τετ και ο Σάλιακας. Στο 86′ η Ξάνθη είχε δοκάρι από σουτ του Τζουρίτκσοβιτς. Οι Ακρίτες πίεσαν παραπάνω προς το τέλος αλλά δεν κατάφεραν κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Τεσέϊρα Εντουάρντο (78′ Ντε Αμορίμ), Φοσέ (53′ λ.τρ. Τζουρίτσκοβιτς), Σόσα, Καμαρά (73′ Κοβάτσεβιτς), Κασάδο, Καρασαλίδης, Μουλέν, Στάρτζεον και Κάστρο.
Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (65′ Σάλιακας), Μπεχαράνο, Δημούτσος (81′ Ντελ Πίνο), Νιασέ, Καραμάνος και Βασιλόγιαννης (87′ Σασί).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.