ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κύπελλο Ελλάδος: Εντυπωσιακή είσοδος της ΑΕΚ στα ημιτελικά – «Διέλυσε» τον Παναιτωλικό

Κύπελλο Ελλάδος: Εντυπωσιακή είσοδος της ΑΕΚ στα ημιτελικά – «Διέλυσε» τον Παναιτωλικό

Παρότι δεν το συνηθίζει, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο είχε επίθεση… φωτιά, καθώς επιβλήθηκε με το εμφατικό 4 -0.

Ο Ιταλός παρέταξε μια επιθετική τριπλέτα που ήταν… όνειρο για τους φίλους της ομάδας και με γρήγορα γκολ «τελείωσε» από νωρίς την υπόθεση-πρόκριση για την οποία είχε ούτως ή άλλως το προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ο λόγος φυσικά για τους Νέλσον Ολιβέιρα, Μάρκο Λιβάγια, Σέρχιο Αραούχο που ήταν η τριάδα της επίθεσης και πλαισιώνονταν από τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Πορτογάλος μάλιστα, στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό στο πόδι που τον κράτησε εκτός για αρκετές εβδομάδες, βρήκε δίχτυα.

Το ματς
Μόλις 7 λεπτά χρειάστηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα για να ανοίξει το σκορ. Και το έκανε μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Έπειτα από μια… καραμπόλα της μπάλας, αυτή στρώθηκε στον Πορτογάλο που με εντυπωσιακό βολέ την έστειλε στην εστία του Κνετ. Η ήδη πεσμένη ψυχολογία των Αγρινιωτών έπεσε ακόμα περισσότερο και το ματς έδειξε να τελειώνει πριν καν αρχίσει.

Χωρίς να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, στο 36, ο Δικέφαλος έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Ο Μάνταλος δημιούργησε εξαιρετικά, έδωσε μια πάσα «πάρε-βάλε» στον Κρίστιτσιτς και ο Σέρβος δεν αρνήθηκε το… δώρο του συμπαίκτη του, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου και ο Καρέρα επέλεξε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του με αλλαγές.

Ο ρυθμός είχε πέσει, αλλά η Ένωση συνέχιζε να ψάχνει ένα γκολ. Έπειτα από δυο χαμένες ευκαιρίες του Λόπες, στο 78′ ο Σέρχιο Αραούχο έκλεψε εκπληκτικά την μπάλα από τον Σιέτσεντ, πέρασε μια πάσα κάτω από τα πόδια του Μαρσιάλ προς τον Αλμπάνη και ο τελευταίος με πλασέ σε κενό τέρμα διαμόρφωσε το 3-0.

Μάλιστα, η Ένωση του Ιταλού -που κατηγορείται συχνά για υπερβολικά αμυντικά τακτική- έφτασε και σε τέταρτο τέρμα στο 88′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μάρκο Λιβάγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι «4» του Κυπέλλου Ελλάδος
Ηδη στα ημιτελικά έχουν προκριθεί ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Αρης, ενώ η κλήρωση για τα ζευγάρια της επόμενης φάσης, θα γίνει αύριο στα γραφεία της ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.