Κύπελλο Ελλάδας: Που και πως θα γίνει ο τελικός…

Κύπελλο Ελλάδας: Που και πως θα γίνει ο τελικός…

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, τόνισε ότι πάντα στόχος της ΕΠΟ είναι οι τελικοί να διεξάγονται με κόσμο, ενώ για την έδρα τόνισε ότι θα ανακοινωθεί με βάση την προκήρυξη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους εκπροσώπους Τύπου:

Για το αν θα γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ με οποιοδήποτε ζευγάρι ή τίθεται θέμα «Καυταντζογλείου»: «Η απόφαση για το πού θα γίνει ο τελικός είναι της Εκτελεστικής Επιτροπής βάσει της προκήρυξης που έχουμε. Οπότε θα δούμε ποιοι θα μείνουν τελικά στον τελικό και τι θα αποφασίσει η εκτελεστική».

Για τη δική του ευχή ενόψει των αγώνων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: «Δική μου ευχή να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, να πάρουν την ευκαιρία όπως έγινε και στο βόλεϊ. Να γίνουν καλοί αγώνες και από τις τέσσερις ομάδες και να πάει ο καλύτερος στον τελικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το αν θα γίνει παρουσία κόσμου ο τελικός: «Πάντα η πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να γίνεται με κόσμο. Η απόφαση το να μη γίνει είναι πάντα της πολιτείας. Η πολιτεία εξετάζει τους λόγους με την αστυνομία κι ανάλογα αποφασίζει ότι δεν θα γίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση οποιαδήποτε στιγμή κι αν ήταν να πει η ομοσπονδία ότι δεν θα γίνει με κόσμο. Ίσα-ίσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.